LØSNINGER

Valget af løsninger bliver opdateret løbende. CV PAKKE

Har du hurtigt brug for ny arbejdskraft, men har du hverken tid eller energi til at søge efter den rigtige medarbejder? Jobseekers gør arbejdet for dig og hjælper med at finde den rette kandidat til stillingen.

Vi finder dig 10 forskellige CV’er, de matcher den givne stilling, hvorfra du nemt kan vælge den ideelle kandidat til dig.

Med denne løsning modtager du:

Pris: 5.500 ,- 

OPSÆTNING AF STILLINGSOPSLAG

Har du svært ved at få ordene ned på papiret, fundet de rigtige vendinger til at beskrive netop den medarbejder du står og mangler eller har du simpelthen bare ikke tiden til at få formuleret det perfekte stillingsopslag? Jobseekers kan hjælpe dig, ikke kun med udarbejdelse af dit stillingsopslag, men også at nå ud til de potentielle ansøgere med tilhørende annoncering bagefter. 

Med denne løsning får du: 

Pris: 10.995 ,- 

REKRUTTERINGSPAKKE - ALMINDELIGE STILLINGER

Vil du gerne at finde den bedste medarbejder til dig, men din virksomhed har ikke en HR-afdeling? Har du ingen erfaring med at skrive stillingsannoncer og ved heller ikke, hvor du skal annoncere dem? Vil du spare tid brugt på at gennemse og besvare CV’er og gennemføre interviews?

Jobseekers erfarende medarbejdere sidder klar til at gøre alt dette for dig og finde den ideelle medarbejder til stillingen.

Med denne løsning får du:

Pris:  19.500 ,- 

REKRUTTERINGSPAKKE - AKADEMISKE STILLINGER

Har du længe ledt efter den rigtige medarbejder? Er der ingen, eller kun få personer søger de søger den stilling, du tilbyder, fordi den kræver særlig ekspertise, indebærer et stort ansvar, eller er en stor efterspørgsel på arbejdsmarkedet til den? Er det vanskeligt at kontrollere de dokumenter, der kræves for at besætte stillingen, eller ansøgernes relevante erfaring?

Jobseekers søger efter egnede kandidater til dig og styrer hele processen.

Med denne løsning får du:

Pris:  35.000 ,- 

REKRUTTERINGSKAMPAGNE

Har din virksomhed flere ledige stillinger, eller ønsker du at finde den rette medarbejder til flere forskellige arbejdsområder? Er det vigtigt for dig at få mange relevante ansøgninger i løbet af kort tid, eller har du helt unikke ideer til at finde den rigtige arbejdskraft?

Det er lige meget om det drejer sig om at skrive kreative jobannoncer, lave rekrutteringsvideoer/-animationer eller arrangere rekrutteringsdage, Jobseekers vil være din partner hele vejen.

Med denne løsning får du:

Pris:  efter aftale

Har du lyst til at høre mere om vores løsninger? Du kan enten ringe til os på +45 22 84 30 98 eller sende os en mail!